Word Zuyderland-ambassadeur en ontvang €500,-

Om het doorlopend tekort aan geschikt (zorg)personeel binnen Zuyderland terug te dringen, roept Zuyderland jouw hulp in. Als jij de organisatie promoot én een nieuwe medewerker tipt - die nog niet binnen Zuyderland werkzaam is en vervolgens aangenomen wordt in een functie die moeilijk te vervullen is - ontvang jij een financiële beloning van maar liefst €500,- (bruto).
Let wel op: die ‘nieuwe medewerker’ moet de geldende proeftijd positief afsluiten en voor minimaal 18 uur per week voor de duur van minimaal één jaar een arbeidsovereenkomst aangaan met Zuyderland. Na afloop van de proeftijd krijg jij de extra beloning samen met jouw reguliere salaris uitbetaald.

Wie kunnen deelneme
n?
Niet alle Zuyderlanders kunnen mee doen. De volgende medewerkers zijn uitgesloten van deelname:
• Alle personeel RVE P&O
• Alle personeel RVE Bestuurszaken
• Alle personeel RVE Zuyderland Academie
• Alle leidinggevende functies
• Alle personeel niet in loondienst (uitzendkrachten, gedetacheerden etc.)
• Alle personeel voor wie Werving & Selectie-taken tot de functie behoren.

Voor welke vacatures kun jij nieuwe Zuyderlanders tippen?
Dat hangt erg af van de functie. De vacatures waarbij jij nieuwe medewerkers kunt tippen, zijn op www.werkenbijzuyderland.nl te herkennen aan het blauwe icoon met een klavertje vier.

Hoe werkt het precies?
De nieuwe medewerker dient bij indiensttreding aan te geven door welke Zuyderlandmedewerker (naam en personeelsnummer) hij of zij getipt is op de vacature. Jij vult vervolgens zelf het formulier ‘Beloning voor aantrekken nieuwe medewerker’ in. (scroll naar beneden)

Vast contract voor zorgpersoneel...

Om nieuw zorgpersoneel aan Zuyderland te binden, krijgen alle verpleegkundigen, anesthesiemedewerkers en OK-assistenten per direct een vast contract voor onbepaalde tijd. Dat geldt ook voor verpleegkundigen en verzorgenden IG bij het organisatieonderdeel ‘Care’ (V&V en Thuiszorg).

Huidig zorgpersoneel dat nu nog een tijdelijk contract heeft, kan bij goed functioneren ook een vast dienstverband voor onbepaalde tijd tegemoet zien. Zo willen we investeren in nieuw personeel, maar zeker ook belangrijke krachten in de zorg behouden! Vraag je manager naar de specifieke mogelijkheden van jouw contract.

Friendly visitor while diving