Online leren met Good Habitz:

Gewoon een cadeautje aan jezelf

Heb jij ook wel eens moeite om wakker te blijven tijdens vergaderingen? Of schiet je al in de stress, alleen bij het idee dat je een presentatie moet geven? Zuyderland biedt een heel pakket online Good Habitz trainingen om je werkplezier te vergroten. Het leuke: die cursussen hoeven niet eens over werk te gaan. En je kunt ze lekker achter je eigen pc of tablet doen.


De online trainingen van Good Habitz zijn niet verplicht, maar gewoon nice to have. Zie het als een cadeautje aan jezelf. Op het Leerplein kun je uit ruim 90 online trainingen kiezen. De onderwerpen variëren van ‘Spannend vergaderen’ tot ‘De kunst van het delegeren’ en ‘Excel 2016 voor gevorderden. Niet per se werk gerelateerde cursussen als ‘Mindfullness’ en ‘Optimisme voor beginners’ dragen ook bij aan je persoonlijke ontwikkeling en helpen bijvoorbeeld de balans tussen werk en privé goed te houden.


Het mooie aan Good Habitz trainingen is dat je er thuis of op het werk gewoon achter je pc aan kunt proeven. Voor één cursus staat ongeveer 2,5 uur. Tussentijds stoppen en later de draad oppakken, kan heel simpel. Een afgesloten Good Habitz training kan ook extra punten opleveren voor je kwaliteitsregister. Altijd mooi meegenomen! Good Habitz trainingen kunnen ook in de vorm van een work-out gegeven worden, dan kies je bijvoorbeeld een van de thema’s en ga je als team aan de slag.


Voor vragen over Good Habitz mail: bedrijfsopleidingen@zuyderland.nl.