Er is meer mogelijk met het Inzetbaarheidsfonds van Zuyderland

Al geruime tijd is er binnen Zuyderland Medisch Centrum (inclusief GGz), de zorgcentra en JGZ, een speciale regeling. Daarmee kun jij als medewerker in aanmerking komen voor financiële vergoedingen om bijvoorbeeld interne mobiliteit te stimuleren indien dat niet op een andere manier gefinancierd kan worden. Of denk aan het volgen van een scholing waarbij jouw afdelingsbudget niet voldoende is. Op zo’n moment kan het Inzetbaarheidsfonds uitkomst bieden.


Doel

Het intern fonds stimuleert de duurzame inzetbaarheid, het realiseren van interne mobiliteit, het voorkomen van uitval door ziekte en bovendien bevordert het de re-integratie bij (gedeeltelijke) arbeidsongeschiktheid.


Vernieuwd

Veel medewerkers zijn helemaal niet bekend met deze mogelijkheden. En dat terwijl het Inzetbaarheidsfonds heel recent nog verder geactualiseerd is. Zo kun jij nu ook zelf aanvragen doen om in aanmerking te komen voor het fonds. Voorheen kon dat alleen via je manager. Ook is het invullen van zo’n formulier makkelijker: op het formulier is er meer ruimte voor de argumentatie.

Meer info & aanmelden

Op de Huisnet-website van P&O (Tabblad Organisatie > Personeel & Organisatie > Producten & Diensten) vind je er alles over: de procedure, de werkwijze en natuurlijk het nieuwe aanvraagformulier.