‘De liefde die ik op mijn eerste stagedag kreeg van de bewoners heeft me diep geraakt. Huilend ben ik die dag naar huis gegaan.’

Shirley Kunkels (34)

Nieuw: opleiding met aan het eind twee diploma’s op zak

Nieuw: opleiding met aan het eind twee diploma’s op zak

Werken in de ouderenzorg bij de grootste werkgever van Limburg? Dan ben je bij Zuyderland aan het juiste adres. In onze 15 zorgcentra hebben wij banen op alle niveaus, van cliëntgerichte schoonmaak tot HBO-verpleegkundige. Vanzelfsprekend moet je daarvoor een opleiding volgen.

Het volgen van een opleiding kan op meerdere manieren. Interessant voor veel leerlingen is het volgen van de opleiding via de Beroepsbegeleidende Leerweg (BBL). Een BBL-studie betekent dat je werken en leren combineert, waarbij je in dienst bent van Zuyderland.

Twee richtingen

Nieuw is de combi-opleiding MZ-VIG. Hierin leiden we je op in twee richtingen: de zorg én welzijn/gedrag. Je ontvangt dan ook twee mbo-diploma’s: verzorgende IG en medewerker Maatschappelijke Zorg. In 2018 is een klas met 18 enthousiaste leerlingen gestart met deze nieuwe studie. Net zoals bij de andere opleidingen die Zuyderland aanbiedt, bieden de diploma’s allerlei doorgroeimogelijkheden.

Meer informatie

Spreekt werken in de ouderenzorg je aan en ben je op zoek naar een leuke opleiding? Kijk dan voor meer informatie bij de leerling vacatures op www.werkenbijzuyderland.nl. Heb je een niet zorg gerelateerde opleiding gevolgd en heb je affiniteit met de zorg? Heb je wel affiniteit met de zorg, maar een niet zorg gerelateerde opleiding gevolgd? Ook dan komen we graag met je in contact.

Kijk mee met Maxime en Randy

Zuyderland is hard op zoek naar enthousiaste studenten en verpleegkundigen voor de operatiekamers.

Maxime en Randy geven je in deze video een kijkje op ‘hun’ OK en laten zien wat zo’n opleiding inhoudt.

Bekijk de vacatures in onze operatiekamers